Find det bedste privatlån på nettet

Find et der passer dig Nogle gange kan man være nødt til at tage et privatlån. Det er ikke nødvendigvis et udtryk for dårlig økonomistyring eller overforbrug. Men har man mulighed for at gøre en rigtigt god handel eller går køleskab og vaskemaskine i stykker på samme uge, kan det give god mening at låne penge til formålet.

Vælg den rigtige løbetid på privatlånet Når du skal vælge lånet, så sørg for at løbetiden på lånet er passende. Køber du et produkt med et forventet levetid på 5 år, så sørg for at privatlånet er betalt af til den tid. Der er ikke noget værre end at betale af på noget, der for længst er væk og borte. Betal ikke for meget i rente på dit privatlån Husk nu grundreglen om, at du altid skal forhandle om renten på lån. Kig dig om og vælg ikke et lån, der er for dyrt. Kan du ikke handle på selve renten, så pres gebyrerne ned. Er den samlede pris for høj, så find et andet sted. Overvej din kassekredit som alternativ I mange tilfælde vil det være fordelagtigt at benytte en eksisterende kassekredit frem for at optage et privatlån. Man slipper for oprettelsesgebyrer, og rentemæssigt vil en normal kassekredit i banken også være konkurrencedygtig på renten i forhold til gængse privatlån. Men hvis man i forvejen ved, at man har lidt svært ved at jonglere med pengene på kontiene og hellere vil have faste rammer, kan et privatlåns faste tilbagebetalinger være en god ting. Hvor meget kan jeg låne til huskøb? Når man skal købe egen bolig, er der rigtigt mange faktorer, der skal medtages i regnestykket for at kunne svare på, hvor mange penge man kan låne til huskøb.

Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 150,000 kr. – ÅOP 4.75 %. – Variabel debitorrente 3.55 %. – Etablering 3,000 kr. – Samlet tilbagebetaling 186,785 kr. – Samlede kreditomkostninger 36,785 kr. – Rentespænd 3,49% – 19,99%.

Hos Lånesamleren laver du kun èn ansøgning – og modtager personlige lånetilbud fra flere banker

 • Lav èn låneansøgning
 • Modtag flere tilbud på dit samlelån
 • Vælg det bedste tilbud og spar penge!

ANSØG NU
LÅNEEKSEMPEL: Lånebeløb:5.000,00 kr. – Ydelse pr. md.: 1.918,92 kr. – Kreditomkostninger: 2.675,67 kr. -Samlet tilbagebetaling: 7.675,67 kr. – ÅOP: 761,54 % – Fast debitorrente: 761,54 %

Åbent og udbetaler i både weekender og helligdage – Få svar straks – Straksudbetaling

 • Lån fra 100 – 10.000 kr.
 • Underskriv sikkert med NemID
 • Hurtig og sikker ansøgning
 • Straksudbetaling – også weekender og helligdage!

ANSØG NU

LÅNEEKSEMPEL: Lånebeløb: 5.000,00 kr. -Ydelse pr. md.: 1.918,92 kr. – Tilbagebetalingsbeløb: 7.675,67 kr. -Kreditomkostninger: 2.675,67 kr. – Løbetid: 120 dage – ÅOP: 761.54 % – Fast debitorrente: 761.54 %

Turbolån – vejen til hurtige penge – lån fra 100 – 10.000 kr. – Straksudbetaling også weekend og helligdage

 •  Lån fra 100 – 10.000 kr.
 • Underskriv sikkert med NemID
 • Hurtig og sikker ansøgning
 • Straksudbetaling – også weekender og helligdage!

ANSØG NU

LÅNEEKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 11.500 kr. – Månedlig ydelse: 2.168,31 kr. – Fast debitorrente: 222% – ÅOP:666,69 % – Samlet kreditomkostninger: 25.530 kr. – Samlet tilbagebetalingsbeløb: 37.030 kr

Minifinans.dk – lån op til 20.000 kr. – Lån i dag og betal ud når du vil – Nemt privatlån

 • Minifinans – Lille lån. Store fordele.
 • Lån op 20.000 kr. i dag til netop det, du drømmer om.
 • Med Minifinans kan du låne i dag og betale ud når du vil.
 • Hurtig og nem godkendelse

ANSØG NU

Privatlån til huskøb

Der findes en tommelfingerregel om, at man kan købe et hus til en pris, der svarer til ca. 2,5 gange husstandens bruttoindkomst.
Men virkeligheden er langt mere varieret. Har man dyre vaner, en økonomisk krævende hobby eller mange børn med høje driftsomkostninger, vil man kunne betale færre penge til et hus. Lever man derimod på en sten, har ingen bil og minimale øvrige udgifter, kan man i nogle tilfælde købe hus for flere penge end ellers. Vigtigt er det i hvert fald i sådan en beslutningsfase, at man tager højde for, at virkeligheden kan ændre sig.

Der bør altid være luft i økonomien til forudsete og uforudsete ændringer. Det kan f.eks. spille en stor rolle for udgiftsniveauet, hvis man bliver nødt til at købe en bil, samtidig med huskøbet. For ikke at nævne børn, der også kan ændre familiens økonomi markant. Før man begynder at kigge på hus, kan man også afprøve det råd, som jeg engang fik af en bankrådgiver: Læg budget for køb af hus/lejlighed, og prøv så at klare dig for det rådighedsbeløb, som er tilbage i det nye budget. Altså, læg dit eller jeres forbrug om, så I ikke bruger mere end det rådighedsrum, som I vil have tilbage, hvis I skal ud og låne x,x millioner til et nyt hus eller en ny lejlighed. Viser det sig, at det råderum er fint til jer, og der ingen problemer er med at tilpasse sig, har I nok ramt det rigtige beløb, I kan låne.

Kniber det med at holde sig indenfor grænserne, eller føler du/I, at I lider for store afsavn ved at tilpasse jer det nye budget, skal I nok overveje at kigge efter boliger, der koster mindre, så I ikke skal låne så mange penge. Kviklån eller Quicklån Kviklån (eller quicklån som det også kaldes) er et fællesnavn for mindre lån, som udstedes hurtigt. Fælles for disse hurtige lån er, at det er en nem og rasende dyr måde at låne penge på. Som oftest vil disse lån også have en kort løbetid, så de hurtigt er tilbagebetalt.

Renter på kviklån og renter på privatlån

Ofte vil renterne på kviklån være horribelt høje sammenlignet med andre måder at låne penge på. I nogle tilfælde er det dog ikke renterne, der er problemet, men i stedet nogle meget høje gebyrer på håndteringen af lånet. Hvis der samtidig er en kort løbetid på lånet, vil gebyrerne påvirke ÅOP ganske voldsomt i opadgående retning.

Står man og vil låne penge med kort varsel, vil en stor del af låntagere kunne få markant bedre vilkår på deres lån ved at kontakte deres bank. Så hedder det måske ikke kviklån, men i stedet en kassekredit eller et mindre privatlån.
Renten vil til gengæld være noget bedre, så pengene ikke for hurtigt forsvinder op ad pengepungen igen.

Sådan fungerer et privatlån

Forbrugere landet over vender sig mere og mere mod privatlån, da de kan være behjælpelige i svære situationer hvor økonomien ikke helt slår til.

De kan hjælpe med til at give en mere stressfri hverdag, uden ondt i maven over irriterende pengeproblemer. Hvis du går og pønser på et hurtigt lån, men ikke ønsker at troppe op i din lokale bankfilial og drøfte din økonomi med din bankrådgiver, så er et privatlån måske for dig. Dagene med besværlige lån er forbi og det hele klares via en simpel online-formular, som kan udfyldes på få minutter.

Hvorfor bevæge dig uden for dine vante rammer, når du kan låne til hus, bil, nyt TV, nyt tøj, MC (motorcykel) eller bare en lækker ferie, direkte fra din computer i dit eget hjem? Lyder nemt ikke? Det er det også. Lad mig forklare. Gode grunde til et hurtigt online lån Hvis du er nået hertil, er der nok ikke den store nytteværdi i at liste en masse gode grunde op for, hvorfor det kan være en god idé med lidt hurtige penge.
Jeg mener, det ved du sikkert allerede selv. Lad os dog alligevel lige prøve, for en god ordens skyld.

Bilen er brudt ned (bilproblemer kommer altid uventet, ikke?) Tandlæge eftertjek, eller anden personlig pleje, som du ikke havde medregnet i månedens budget. Ny mobiltelefon, iPad eller andre lækre forbrugsgoder.

Gaveindkøb til din nærmeste familie eller nærmeste venner. Lækker ferie – enten skiferie eller sommerferie.

Tøjindkøb og generelt bare andet personindkøb, som – lad og bare blive enige – aldrig direkte står angivet på budgetkontoen… Uanset hvilke grunde du har til at skulle bruge et stort plus på bankkontoen, så kan et hurtigt kviklån være vejen for dig.

Det bedste er, det er utroligt nemt og du skal sjældent stille sikkerhed for lånet.
Jep, du læste rigtigt.

Privatlåneudbyderne kræver stort set aldrig at der bliver stillet sikkerhed for lånet (gør dig dog selv lige den tjeneste og dobbelttjek hos virksomheden du vælger, for at være på den helt sikre side).

Hurtigt pengelån uden dumme spørgsmål

Som om det ikke var nok at det ikke er nødvendigt at stille sikkerhed, så stilles der heller ingen åndssvage spørgsmål. Ingen der spørger dig, om det er til gave, MC kørekort, shopping tur med veninderne eller ferie til sydens sol.

Hvis du bliver godkendt til lånet, så bestemmer du helt selv hvad du vil bruge pengene på. Bemærk dog, at det meget ofte er et ufravigeligt krav at du ikke er listet i Ribers registeret – RKI. Hvordan kommer jeg i gang med mit privatlån? Det er meget nemt. Sådan kommer du i gang: Gennemtænk og evaluer dine behov: Inden du ansøger, er det vigtigt du allerede ved hvor meget du ønsker at låne og i øvrigt hvor meget du har råd til.

På lånesiderne skal du nemlig vælge antal kroner, inden du udfylder dine informationer. Vælg nu hvor du ønsker at låne. Forskellige udbydere har forskellige krav. Det kan være sådan noget som alder (f.eks. du skal være over 18 år, eller under 25 år og tjene minimum X kr. om året). Ved at tage et kig på tabellen over de forskellige lån, får du hurtigt et overblik over hvad der er bedst for dig. Klik på den ønskede låneudbyder.

Vælg nu det ønskede beløb og udfyld navn, adresse, alder (dine personlige informationer). Informationerne sendes sikkert over en krypteret forbindelse – samme system som bruges af mange netbanker. Modtag dit lån: Når/hvis du bliver godkendt af udbyderen, bliver pengene sat elektronisk direkte ind på din konto – uden besvær. Tilbagebetaling af dit lån: Ved indgåelse af lånet, har du sagt ja til betingelserne for lånet og især mht. tilbagebetaling. Det er naturligvis vigtigt du følger disse retningslinjer. Bemærk, at du hos nogle udbydere, kan vælge meget lange tilbagebetalingsperioder, så din månedlige rate bliver så lille som muligt.

Så hvis du står og mangler hurtige penge nu og her, så klik videre til en af låneudbyderne og kom i gang i dag! Du har pengene på kontoen hurtigere end du tror.

Disclaimer: Sidens indhold er oprettet med et kommercielt øjemed – og sammenligningerne dækker ikke alle lån/produkter og erdermed ikke er fuldt dækkende for hele markedet.

Siden er en sammenligningsside og vi sammenligner de lån vi mener er de bedste på markedet i Danmark pt. Vi samarbejder med låneudbyderne, der betaler os en henvisningsprovision for at sende kunder videre til dem. Upstate.dk er derfor ikke låneformidler, men kun en sammenligningsside hvor man kan se forskellene på de enkelte lån.